Celebra "el començament del segle del Software Lliure”

Forum per a que charreu de lo que vullgau sobre els programes que vos interessen o donar explicacions sobre els mateixos.

Celebra "el començament del segle del Software Lliure”

Notapor 1245 » Mar Oct 18, 2011 11:48 am

Un grup de persones i organisacions de distints països s'estan unint per a organisar una celebracio el dia 11 de Novembre de 2011. La data d'eixe dia sera l'ultima data binaria d'este segle, 11/11/11 sent la proxima data del seu estil el 01/01/00 (o 010100) en l'any 2100.

Per a fer honor a lo gracios que resultarà eixe dia en el calendari, decidim fer una reunio eixe dia, no per a celebrar esta “ultima” data binaria sino pel contrari usant eixa excusa numerica per a celebrar “el començament del segle del Software Lliure”. Si be es una celebracio simbolica, no aclarim perdre l'oportunitat de compartir este encontre sense dubte unic i que servira per a potenciar i buscar punts comuns entre les comunitats per a l'impuls i desenroll iniciatiu, difondre alvanços i sumar esforços entorn del Software Lliure, expressio d'una cultura solidaria, liberadora i compromesa en la defensa dels valors etics i llibertats fonamentals en la tecnologia, aixina com el dret de totes i tots per a l'apropiacio social del coneiximent, la solidaritat social i el principi fonamental de poder compartir.

Eixe dia mos reunirem un grup de persones de distintes comunitats en diferents parts del mon per a celebrar el començament del segle del Software Lliure, ara (i des de fa temps ya) quan les distribucions de GNU/Linux sense components privatius se pot usar per a fer tota nostra computacio diaria, en poques excepcions que en l'ajuda de totes i tots alguna vegada alcançarém a eliminar en nostra societat cientifica i tecnologica que no necessita sistemes de dependencia i dominacio, sino models novedosos de desenroll, creativitat i possibilitats per a potenciar els talents de nostres països.

Tambe servira eixe dia per a persuadir i convencer a molt mes persones i governs a que se comprometen en l'adoptable de les tecnologies d'informacio lliures, i a que brinden un soport mes sostingut als activistes, desenrolladors, colectius, organisacions socials i comunitats del software lliure en el mon, perque “Atre software es possible i es Lliure” .

Ya molts colectius els estan fent per a eixe 11-11-11, aguardem que molts mes acompanyen esta celebracio de forma lliure i creativa en les rets socials, canals IRC, llistes, radions i mijos alternatius i comunitaris, blogs i tota forma de comunicacio.

El 111111, viu la llibertat de ser, crear, coneixer i companejar…No faltes a la cita… ¡T'aguardem!

Mes informacio: HTTP://111111.RADIOGNU.ORG/

http://www.cenatic.es/hemeroteca-de-cen ... e-11-11-11
Imagen
1245
 
Mensajes: 24
Registrado: Mar Feb 17, 2009 4:09 pm

Volver a Programes

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron