Google en Valencià

Forum a on anunciarém els nostres llançaments de traduccions, programes i atres coses del vostre interes.

Google en Valencià

Notapor ratpenat » Mié Oct 17, 2007 10:34 am

Be, companyons,
hui es un gran dia. Ya que no rebem mai resposta a les nostres peticions, hem decidit obrir el nostre portal de "Google en Valencià".

Esta es la traduccio que li faltava a Google Espanya, ya que fins ara estava disponible en Castellà, Vasc, Gallec i Català.... a partir de hui tambe el tenim en VALENCIÀ.

Es una ferramenta molt util si lo que vols es buscar informacio netament Valenciana sense intoxicacions catalanistes.

El buscador nomes busca en les nostres l'informacio que vullgam de tot tipo (Software Valencià, Llengua Valenciana Si, RACV, LoRatPenat, El Palleter, Valencia Freedom, Valencia Hui...), aixina mos assegurem que els resultats no estiguen manipulats.

Aixina, per eixemple, si busquem "Senyera Valenciana" en Google, la primera web que mos ix es... la wikipedia (que ya sabem que tot lo que diu es mentira).

Per contra, si utilisem "Google en Valencià", la primera web que mos ix es una de.... Valencia Freedom, a on se conta la verdadera historia de la nostra senyera sense intoxicacions panques.

Esperem que tots vos fiqueu "Google en Valencià" com a pagina d'inici dels vostres navegadors i aixina que siga molt visitada per a tindre arguments en els que basar les nostres peticions, no vos arrepentireu.

Trobareu lo que vullgau en clau Valenciana/Valencianista en tots els nostres Foros, diaris, pagines personals, associacions...

http://www.softwarevalencia.com/google/
Imagen
ratpenat
 
Mensajes: 473
Registrado: Mar Oct 03, 2006 10:57 am
Ubicación: Valencia Ciutat

Volver a Anuncis

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron