anti.CAT: Extensio per a Firefox

Forum a on anunciarém els nostres llançaments de traduccions, programes i atres coses del vostre interes.

anti.CAT: Extensio per a Firefox

Notapor ratpenat » Mié Jun 04, 2008 9:34 pm

Com ya vos anunciarem fa uns dies un membre de Software Valencià, agarrant el testic d'un tema del forum se ficà mas a la faena i ha desenrollat una extensio per al navegador Firefox que desactiva els dominis .cat per a no entrar en ells per erro.

Est afegito per a Firefox cada volta que entres en una web la comprova en busca d'enllaços a dominis .cat i en cas de trobar-los t'avisa en un mensage d'alerta i tot seguit els inhabilita fent impossible que al punchar sobre ells vages a la pagina enllaçada.

Es mes, borra l'enllaç real del codic font de la pagina per a no deixar ni rastre d'estos dominis i no poder copiar-los de cap lloc.

Si vols estar protegit contra els .CAT i utilises Firefox, no deixes d'instalar-te esta extensio, la seua actualisacio es automatica aixina que quan pengem noves versions sera molt senzill actualisar-la ya que t'avisa automaticament.

L'autor d'este addon te una historia en estos dominis i ya vullgue fer alguna cosa al respecte fa temps pero el mensage en el forum li donà l'idea definitiva.

http://www.softwarevalencia.com/mozilla/extensions/

Imagen
Imagen
ratpenat
 
Mensajes: 473
Registrado: Mar Oct 03, 2006 10:57 am
Ubicación: Valencia Ciutat

Volver a Anuncis

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron