Nou Diccionari online (RACV 2a edició)

Forum a on anunciarém els nostres llançaments de traduccions, programes i atres coses del vostre interes.

Nou Diccionari online (RACV 2a edició)

Notapor ratpenat » Vie Mar 25, 2011 1:00 pm

Hem preparat una nova ferramenta llingüística per a que pugau practicar i deprendre valencià. Se tracta de la 2on edició del Diccionari Valencià-Castellà de la RACV en un estil amigable i que ademés inclou botó per a consultar la definició en el diccionari de la RAE de les paraules buscades en castellà, un boto directe a la conjugació verbal si se busca un verp en valencià, i com a novetat i esperem que prou util i interessant un botó 'play' si busques paraules en valencià per a escoltar la seua pronunciació (si està disponible).

Tot això, escrivint en la mateixa caixeta sense tindre que seleccionar res més, el motor del diccionari detecta si eixa paraula que busques és valenciana, castellana o abdós i te mostra les traduccions.

Les pronunciacions estan fetes per gent anònima i voluntària, hi ha de chiques i chics i vos animem a que participeu i ajudeu a ampliar les pronunciacions en valencià per a que apareguen en el diccionari, les anirem incorporant conforme n'hi haguen de noves.
http://www.forvo.com/languages/caVal/

No importa si les paraules ya estan pronunciades, pots millorar-la o afegir l'accent de la teua comarca o població (per ad això tens que registrar-te i marcar en el mapa la teua zona per a que la pugam saber), les guardarem totes i serviran per a mostrar les varietats del valencià (castellonenc, apichat, alacantí...). D'inici contem en 125 pronunciacions, l'anglés ne porta 109.438 de 75.000 paraules, podeu repetir la gravació fins que afineu be, PARTICIPEU SENSE VERGONYA!

Alguns eixemples que trobareu en el nou diccionari: àbac (4a paraula del diccionari), abastonejador (pronunciada sense la D intervocàlica), abraç, aposició (chica), aigua (chica), dolçaina, chiquet, atre, carrer, fruir, làser (molt bona prounciació de la 'a' oberta i la 's'), còure ('o' oberta), hui, vegada (sense D), vosatros, aprimar...

http://www.softwarevalencia.com/racv.php

Imagen
Imagen
ratpenat
 
Mensajes: 473
Registrado: Mar Oct 03, 2006 10:57 am
Ubicación: Valencia Ciutat

Volver a Anuncis

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron