Nova versio del Traductor

Forum a on anunciarém els nostres llançaments de traduccions, programes i atres coses del vostre interes.

Nova versio del Traductor

Notapor traductor » Mar Sep 04, 2012 12:08 pm

Hola amics, esperem que hajau passat un bon estiu.
Est estiu hem estat treballant de valent en el nostre Traductor Castellà-Valencià i hem afegit moltes novetats i millores en quant a la calitat de les traduccions.

Una de les novetats mes destacades es que hem fet una versio per a la traduccio de llibres electronics eBooks per a poder llegir qualsevol llibre que tingam en castellà, completament en valencià, aixina qualsevol llibre classic (El Quijote, La Celestina, El Lazarillo de Tormes, La caverna, Viaje al centro de la Tierra...), com els mes actuals (de Stephen King, Matilde Asensi, César Vidal, Harry Potter...) en 10 segons el tenim en valencià per a començar a llegir-lo.

Una atra de les novetats es oferir sugerencies en la versio de traduccio de text online per a que pugau triar la traduccio correcta quan hi ha dubtes, per eixemple: trabajo -> (el)treball ó (yo)treballe, i poder obtindre una molt bona traduccio, pero encara tenim aço en fase de proves.

I per ultim, hem afegit a la versio de Traductor de pagines web les ultimes 5 webs traduides, per a que els visitants puguen vore lo ultim que s'ha traduit i donar-li un poquet de moviment a la web i dinamisme, ademes podreu copiar els enllaços directes a les webs traduides (util si traduiu noticies) per a publicar-los en webs, blogs o forums.
Traductor Castellà Valencià automatic de pagines web ..: SoftwareValencià :..

A banda d'estes noves ferramentes, continuem afegint i ampliant el vocabulari del Traductor. Si teniu sugerencies o consultes son benvingudes, podeu contactar-mos en el nostre correu-e: info[arrova]softwarevalencia[punt]com
traductor
 
Mensajes: 33
Registrado: Mié Ago 04, 2010 10:30 pm

Volver a Anuncis

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron