Página 1 de 1

Corrector de Valencià online

NotaPublicado: Mié Feb 11, 2009 7:26 pm
por ratpenat
Hem ficat en marcha un nou servici per a tots aquells que vullgau corregir els vostres erros ortografics i escriure millor en valencià.

Se tracta d'un corrector ortografic en llinea (online) per a que pugau corregir els texts sense tindre que instalar cap programa en els vostres ordenadors, aixina, si esteu en algun ordenador a on no podeu instalar programes (biblioteca, universitat, colege, institucions publiques), en esta ferramenta podreu fer la correccio igual i en qualsevol lloc.

Simplement copiar i apegar el text a corregir o escriure-lo a ma i punchant en el boto de correccio i vos marcarà en roig les paraules incorrectes, i punchant sobre elles vos mostrarà les possibles sugerencies valides (S'admeten sugerencies per a millorar-lo).

http://corrector.softwarevalencia.com

PD: Estem treballant en atres adaptacions del corrector i mes ferramentes interessants que anirem publicant.

No em funciona el corrector en llinea

NotaPublicado: Mar Feb 24, 2009 8:41 pm
por lorat
de cap manera. Nomes m'ix lo posar contrasenya, la pose pero res de res. Torna e eixerme lo de conectar i encara diu que a qué espere. ¿??

Re: No em funciona el corrector en llinea

NotaPublicado: Mar Feb 24, 2009 9:36 pm
por ratpenat
lorat escribió:de cap manera. Nomes m'ix lo posar contrasenya, la pose pero res de res. Torna e eixerme lo de conectar i encara diu que a qué espere. ¿??


No entenc lo que vols dir, ¿no t'apareix la caixa per a introduir text i corregir-lo?

¿Quin navegador utilises? a lo millor tens desactivat el Javascript, necessari per a que funcione i se visualise el corrector.

¡Salutacions!

NotaPublicado: Mié Oct 12, 2011 6:26 pm
por mchover
Puix h´entrat per primera volta i m´agrà molt. La pega , per a mí, està en els accents. De totes formes enhorabona. Una sugerència, mestres estic escribint, com no és en castellà, està corregint-lo tot. Això es podría canviar? gracies.

NotaPublicado: Sab Oct 22, 2011 10:47 pm
por Admin
mchover escribió:Puix h´entrat per primera volta i m´agrà molt. La pega , per a mí, està en els accents. De totes formes enhorabona. Una sugerència, mestres estic escribint, com no és en castellà, està corregint-lo tot. Això es podría canviar? gracies.
Hola mchover,
¿te referixes al Corrector online o al Corrector per a Firefox el que corregix quan escrius en castellà?
Gracies a tu per visitar-mos i usar les nostres ferramentes.