¿Quin programa puc utlilisar per a traduir programes?

Si tens dubtes informatics, este es el teu forum, deixa aci les teues consultes tecniques, tant de software com de hardware.

¿Quin programa puc utlilisar per a traduir programes?

Notapor Jack_RVLC » Mar Jul 13, 2010 4:41 pm

Yo tinc el ResHacker, pero no pot traduïr tots els programes, i hi han vegades que tens que anar traduint-lo per parts i es un lio perque despres no me va molt be.

Em podrieu dir quin programa utiliseu vosatros :?:
Imagen
Jack_RVLC
 
Mensajes: 2
Registrado: Mié May 26, 2010 6:28 pm
Ubicación: Burjassot, Regne de Valéncia

Notapor Admin » Lun Ago 02, 2010 2:33 pm

Hola i perdona pel retart, estem en estiu i alguns membres de la web estan de vacacions.

Anem a vore, efectivament com tu comentes al principi gastarem prou el ResHack per a fer traduccions pero lo que sol passar es que estes traduccions son de programes no lliures ni multiplataforma i per lo tant la modificacio d'estos archius no es massa llegal i mes dificil.

La politica que hem adoptat en Software Valencià es la traduccio de programes lliures i a poder ser, multiplataforma per a aprofitar la mateixa traduccio i que estiga el programa en valencià per a Windows, Linux i MacOS.

Per regla general si se busca una miqueta sempre trobaras un programa equivalent lliure i debades als programes mes coneguts i de codic propietari, uns eixemples: Internet Explorer -> Firefox, Outlook Express -> Thunderbird, MS Office -> OpenOffice, Dreamweaver -> KompoZer, Freehand -> Inkscape, Photoshop -> Gimp...

Estos programes ya estan preparats per a poder ser traduïts facilment a qualsevol idioma aixina que son els que deuriem d'intentar traduir perque ademes son mes facils de mantindre i actualisar les traduccions.

Programes generals que gastem puix el PoEdit per a traduir archius .po, o l'IniTranslator per a traduir archius .ini, .txt, o de text sense format.

Atres programes oferixen els seus propis editors de traduccions.

I tambe contem en un servici per a fer traduccions online sense preocupar-te de quin programa utilisar per a traduir el text, simplement traduir frase a frase i enviar-les al servidor per a almagasenar-les en la base de senyes.

Si domines l'angles i vols traduir online envia'ns un privat o escriu-mos al nostre correu de contacte i t'explicarém com fer-ho, i si tens mes dubtes o vols traduir un programa en concret i te podem ajudar, pregunta. Gracies per posar-te en contacte en mosatros.

¡Salutacions!
Admin
Site Admin
 
Mensajes: 37
Registrado: Lun Oct 02, 2006 7:22 pm

Re: ¿Quin programa puc utlilisar per a traduir programes?

Notapor waleed123 » Sab Sep 20, 2014 1:07 pm

Antes de nada hace falta poner un mini-ejemplo. Cuando se crea un programa de ordenador se utiliza un lenguaje muy parecido a este: Programa que pide dos números, los suma y muestra si el resultado es o no mayor que 10.
waleed123
 
Mensajes: 1
Registrado: Sab Sep 20, 2014 1:01 pm

Re: ¿Quin programa puc utlilisar per a traduir programes?

Notapor MUSAIB » Vie Mar 27, 2015 5:46 pm

Yo tinc el ResHacker, pero no pot traduïr tots els programes, i hi han vegades que tens que anar traduint-lo per parts i es un lio perque despres no me va molt be. :?:
MUSAIB
 
Mensajes: 1
Registrado: Vie Mar 27, 2015 5:43 pm


Volver a Ajuda General

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

cron