Novetats en la web del Traductor

Forum a on anunciarém els nostres llançaments de traduccions, programes i atres coses del vostre interes.

Novetats en la web del Traductor

Notapor traductor » Sab Nov 10, 2012 10:38 am

Hem afegit una casella de verificacio a la web de traduccio de text que pensem pot ser de molta utilitat. El seu us es el següent:

Si deixeu marcada la casella "Marcar errrores" (ix marcada per defecte), les paraules que no traduixca el Traductor les voreu a primer colp d'ull perque apareixeran en MAYUSCULES.

Si desmarqueu la casella "Marcar errrores", totes les paraules ixiran en la seua forma original tant si s'han traduit correctament com si no, aço es util si traduiu texts SENSE FALTES ORTOGRAFIQUES en castellà, que tenen noms propis de persones, llinages, pobles, ciutats o països per a no tindre que corregir-los per a posar-los en la seua forma correcta.

I recordeu, si escriviu els vostres propis texts directament, podeu passar-li el corrector ortografic de Google de castellà directament abans de traduir-los, punchant en "Corregir text (Google)".

Com sempre, continuem millorant i adaptant el Traductor per a que tots vosatros tingau una bona ferramenta llingüistica de calitat com qualsevol atre idioma.

Traductor Castellà Valencià automatic de text ..: SoftwareValencià :..
traductor
 
Mensajes: 33
Registrado: Mié Ago 04, 2010 10:30 pm

Volver a Anuncis

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados

cron