Qualsevol, tinga el perfil d’habilitats que siga, pot trobar la seua àrea per a millorar la presència del valencià en les noves tecnologies. El nostre treball és voluntari, pero el resultat no té preu. Si t’agrada el món del software lliure i les noves tecnologies, segur que pots trobar el teu lloc per a colaborar en Software Valencià, ací uns eixemples:

Disseny gràfic: Volem oferir un disseny modern, atractiu i elegant de la web als nostres visitants, compartix la teua creativitat per a millorar l’image de les diferents seccions de la web. També necessitem dissenyar banners per a promocionar les aplicacions i sliders, aixina com icons i entorns gràfics d’apps per a mòvils.

Programació: Si la teua passió és la programació, pots colaborar en el desenroll d’aplicacions web (PHP, JS, Python) o apps de mòvils (Android i iOS). També estem buscant gent que domine GNU/Linux per a crear paquets i forks o qui sap, alguna distribució.

Traducció i correcció: Si no tens coneiximents tècnics de disseny o programació, també pots participar en els proyectes de Software Valencià. Necessitem traductors de text de castellà o anglés a valencià, aixina com correctors que revisen les traduccions fetes per atres usuaris menys experimentats o traduccions automàtiques que necessiten un repàs.

Gestió de continguts: ¿Domines algun programa en concret i vols compartir la teua experiència escrivint algun tutorial o artícul sobre ell per a introduir-lo a nous usuaris?, ¿escriure alguna resenya sobre una aplicació, mòvil, gadget, IA o distribució GNU/Linux?, ¿Vols comentar les novetats tecnològiques? Si tens temes interessants que encaixen en la temàtica de la web, ací tens un espai per a expressar-te.

És l’oportunitat d’aplicar els teus coneiximents i passar bons moments, adeprenint uns d’atres i compartint experiències.

Si estàs interessat en participar en algun punt dels anteriors o tens atres idees, posa’t en contacte en mosatros escrivint al correu:

colabora @ softwarevalencia . com (sense espais)

¡Compartix esta notícia en les teues rets socials per a que més gent interessada puga trobar-mos i colaborar en la nostra comunitat!