Quina millor manera de celebrar el 15 aniversari del nostre portal com és renovant el seu disseny i la seua image, més actual, més moderna i adaptant-lo als nous dispositius com els smartphones i les tablets. Nova secció de descàrregues en més opcions i diferents versions aixina com l’incorporació d’apps per a mòvils, en possibilitats de que pogau fer comentaris i preguntar dubtes de cada aplicació.

Molt pronte penjarem vídeos en tutorials de cóm utilisar les ferramentes que teniu disponibles per a facilitar l’us de la llengua valenciana en el vostre dia a dia. Notícies relacionades en el món del Software Lliure i tot tipo d’informació relacionada en les noves tecnologies en valencià.

Si tens inquietuts informàtiques, eres programador, dissenyador, vols colaborar fent alguna traducció o enviar-mos les teues aplicacions no dubtes en contactar-mos.

Si eres un enamorat de GNU/Linux esta és la teua comunitat. Volem créixer junts compartint coneiximents i colaborant en proyectes de Software Lliure.