Capšalera Software ValenciÓ
inici - corrector - programes - diccionaris - musica - forums - enllaços - colabora

Programes

Apache OpenOffice (versio 4.1.3)
Apache OpenOffice Ús una suite d'oficina de c˛dic obert lÝder per al processament de texts, fulles de cÓlcul, presentacions, grÓfics, bases de senyes i mÚs. Funciona en tots els sistemes comuns. Almagasena totes les seues senyes en un format que Ús un estÓndar internacional i pot tambÚ llegir i escriure archius produ´ts per uns atres paquets d'oficina com MS Office. Pot ser descarregat i utilisat completament sense cost per a qualsevol prop˛sit.
   
Universal Extractor (versio 1.6.1)
Universal Extractor es un programa dissenyat per a descomprimir i extraure fichers de qualsevol tipo d'archiu o instalador, com ZIP o RAR, archius EXE auto-extra´bles, instalador d'aplicacions, etc. No pot crear archius, i per tant no reemplašarÓ archivadors com 7-Zip o WinRAR. Lo que fa es permetre extraure ficher de 'virtualment' qualsevol tipo d'archiu independentment del format i metodo de compressio etc.
   
Integra Facebook en el teu navegador en valenciÓ Firefox.
Busca en Facebook des de qualsevol lloc, rep notificacions, conecta en els teus amics, compartix continguts i puja fotos, tot ašo ara en valenciÓ.
NOTA: Has de tindre instalat Firefox en valenciÓ per a que la barra de Facebook aparega en el nostre idioma.
   
WinMerge (versio 2.14)
WinMerge es una ferramenta que mos permetra comparar tant carpetes com archius presentant les diferencies en forma de text visual, que sera facil d'entendre i manejar.
WinMerge sera molt util a l'hora de determinar que es lo que ha canviat entre les versions de distints proyectes per a despres mesclar canvis entre abdos versions.
WinMerge mos mostrarÓ de manera clara utilisant barres de color les llinies de text en les quals hi ha diferencies. ContarÚm en un editor de text en el qual podrem modificar elements en qualsevol dels texts. Tambe podrem comparar directoris i sincronisar archius.
   
Verptor (versio 0.5)
Verptor Miger Ús la nostra proposta per a poder consultar d'una manera rÓpida, fÓcil i cˇmoda la flexiˇ completa dels verps en llengua valenciana en el seu ordenador personal.
Verptor Miger inclou mÚs de 6.000 verps tant regulars com irregulars, tots els modos i temps verbals inclosos i una interfaš amigable i de fÓcil utilisaciˇ.
   
Format Factory (versio 3.00)
Permet ripejar DVD a archiu de video i CD a archiu d'audio. Soporta conversio de tots els videos, audio, imagen i atres formats. Repara archius d'audio i video danyats. Reduix el tamany dels archius. Soporta formats d'archiu multimedia de iphone, ipod. Conversio d'imagens soporta Zoom, Gir/Invertit, etiquetes. Permet la retallada de canšons.
   
SMPlayer (versio 0.8.6)
Reproductor multimedia multiplataforma en front-end de MPlayer. Distribuit baix llicencia GPL, SMPlayer es software lliure.\nRecorda la configuracio i posicio del temps de cada archiu que eixecuta, subtituls configurables, filtres per a audio i video, llistes de reproduccio, busca de subtituls en la web, reproduix videos de Youtube i els descarrega, Radio, reproduix videos mentres se descarreguen i moltes mes coses.
   
Inkscape (versio 0.47)
Editor de grafics vectorials de codic obert, semblant a Illustrator, Freehand, CorelDraw o Xara X, usant l'estandar de la W3C: el format d'archiu Scalable Vector Graphics (SVG). Les caracteristiques soportades inclouen: formes, trašos, text, marcadors, clons, mescles de canals alfa, transformacions, gradients, patrons i agrupaments. Inkscape tambe soporta meta-senyes Creative Commons, edicio de nodos, capes, operacions complexes en trašos, vectorisacio d'archius grafics, text en trašos, allineacio de texts, edicio de XML directe i molt mes. Pot importar formats com Postscript, EPS, JPEG, PNG, i TIFF i exporta PNG aixina com molts formats basats en vectors.
   
Ares (versio 2.1.6)
Ares es un programa lliure per a compartir archius digitals com imagens, audio, video, programes, documents, etc en una ret P2P.
Com a membre de la comunitat virtual pots buscar i descarregar qualsevol archiu compartit pels atres usuaris. Soporta el protocol BitTorrent i estacions de radio Shoutcast.
En Ares tambe pots participar en sales de chat i estajar el teu canal.
    
InfraRecorder (versio 0.50)
Aplicacio per a gravar tot tipo de CD i DVD.
Te una interfaš molt intuitiva i facil d'entendre encara que tambe inclou un assistent per a facilitar el proces de gravacio.
A l'obrir-lo mos oferix crear discs en varis formats: senyes (inclos mixt en audio), audio i dvd de video. Tambe dispon de varies funcions adicionals com gravar imagens de disc, crear-les, realisar copies de seguritat, borrar discs regravables, tancar-los o administrar les seues pistes.
   
PSPad (versio 4.5.4 (2356) - 12 July 2009)
PSPad editor s'ha dissenyat per a permetre l'edicio de varis documents a la volta en diferents pestanyes.
Se tracta d'una ferramenta senzilla en grans capacitats. Permet guardar sessions, comparar texts resaltant les diferencies en colors, la correccio ortografica, l'utilisacio de plantilles de codic (HTML, PHP, Pascal, JScript, VBScript, MySQL, MS-Dos, Perl, etc.), acces directe a etiquetes HTML, vista preliminar en Internet Explorer i Mozilla Firefox, etc.
Tambe contÚ un editor hexadecimal, una taula ASCII, un navegador intern en Apache, explorador de codic per a Pascal, INI, HTML, XML, PHP, etc.
En definitiva, se tracta d'un editor realment complet pensat per a programadors.
   
Finale 2009 (versio 2009)
Este Ús el programa de notaciˇ musical favorit en el mˇn dels m˙sics compositors.
Este software no nomÚs te permet escriure partitures, sino tambÚ escoltar lo que acabes d'escriure i transformar-ho en un archiu MIDI. AdemÚs, te du l'opciˇ d'Escaneig Inteligent, que transforma les teues partitures ya impresses en una partitura Finale.
Nota: traducciˇ parcial dels menus bona per a principiants (el programa Ús de pagament)
   
CCleaner (versio v2.23.999)
CCleaner es una ferramenta d'optimisaciˇ del Sistema i neteja del mateix, elimina els archius que ya no son utilisats pel sistema i que produ´xen una baixa en el rendiment. TambÚ servix com a ferramenta de privacitat a l'eliminar tot rastre de les seues activitats en llÝnea com per eixemple l'historial d'Internet.
    
Free Download Manager (versio 3.0 build 852)
El millor gestor de descarregues actual, aumentaras la velocitat de les descarregues, permet programar l'hora d'inici de les descarregues, podras descarregar els videos de YouTube i Google Videos entre atres, te un client FTP, permet descarregar webs completes en tots els seus enllašos i descarregar archius .torrent i administrar contrasenyes.
   
DokuWiki (versio 2009-02-14)
DokuWiki es un Wiki d'us senzill i compatible en els estandars. Orientat a crear documentacio de qualsevol tipo dins de grups de desenrolladors, grups de treball i chicotetes companyies. La seua sintaxis simple a la volta que potent facilita la creacio de texts estructurats i permet que els archius generats siguen llegibles inclus fora del Wiki. Totes les senyes s'almagasenen en archius de text pla, sense requerir l'us de cap base de senyes per al seu funcionament.
Nota: Per a instalar-la en valenciÓ heu de triar el codic d'idioma 'ca-va'
   
Sumatra PDF (versio 0.9.3)
Sumatra PDF es un llauger visualisador d'archius PDF per a Windows, debades i de codic obert, en un disseny minimaliste que s'inicia rapidament i pot ser utilisat en dispositius USB
   
Editra (versio 0.4.28)
Editor de text multiplataforma en una implementacio enfocada a crear una interfaš facil d'usar i caracteristiques que ajuden al desenroll de codic. Actualment soporta coloreig de sintaxis i una varietat d'atres caracteristiques utils per a mes de 60 llenguages de programacio.
   
Synkron (versio 1.6.2)
Synkron es una ferramenta per a sincronisar archius i carpetes entre diferents dispositius, com el teu disc dur i memories usb, per a tindre copies de seguritat actualisades. Permet sincronisacio de multiples carpetes, tasques en pestanyes, tasques programades, crear filtres, llistes negres i analisis de la sincronisacio entre atres.
   
Kompozer (versio 0.7.10)
Evolucio i millora del Nvu.
Complet editor de pagines web, per a crear el teu lloc web, en gestor FTP per a pujar les actualisacions al servidor i soport integrat de fulles d'estil CSS.

Instalador i programa completament en ValenciÓ, ademes de portar incorporat un Corrector Ortografic de ValenciÓ per a corregir les teues webs abans de publicar-les.
   
IObit SamrtDefrag (versio 1.02)
Desfragmentador de disc, molt millor que l'estandar que ve en Windows. Esta ferramenta se pot configurar per a que s'inicie en un determinat dia i hora, inclus pot funcionar en segon pla per a que mosatros pugam seguir treballant en normalitat.
Per a posar-lo en valenciÓ: Opciones -> Seleccionar idioma -> Valencian i aplicar.
   
Open Office (versio 3.1.1)
OpenOffice.org es una suite totalment compatible en el popular Microsoft Office, fiable, potent i debades.
Inclou un processador de texts, una fulla de calcul i una ferramenta per a crear presentacions, compatibles respectivament en Word, Excel i PowerPoint.
Versiˇ per a Ubuntu Linux: Instruccions acÝ

Ademes incorpora Corrector de valenciÓ i Diccionari de Sinonims i Antonims.
Tamany: 128 MB
   
Google Chrome (versio beta 0.2.149.29)
El disseny minimaliste del navegador Google Chrome permet un us mes rapit, facil i segur de la Web. Un quadro per a tot, miniatures de les pagines mes visitades, accessos directes per a les teues aplicacions.
íProva-ho! (nomes per a Windows XP/Vista de moment)
    
Gimp (versio 2.4.7)
GIMP permet crear i manipular grafics, incloent retoc d'image i fotografies, composicio i presentacions multimedia. Soporta els formats BMP, GIF, JPG, PCX, PNG, PS, TIF, TGA i XPM.
Nota:Al final de l'instalacio desmarca "Llanšar aplicacio" i puncha "Finalisar", despres arranca el programa des de l'icon de l'escritori, s'iniciarÓ automaticament en valenciÓ.
   
ÁTorrent (versio 1.7.2)
Gestor de descarregues BitTorrent (archius .torrent) molt menut i considerat uns dels millors, per a tindre-lo en Valencià heu de descarregar l'eixecutable i l'archiu lang (que porta tots els idiomes) en la mateixa carpeta (C:\Archivos de programa\uTorrent)
    
7Zip (versio 9.22 beta)
Programa compressor/descompressor d'archius zip, rar, iso, tar i atres formats, una volta instalat obrir-lo des del boto Inicio, anar a Ferramentes, Opcions i Sistema i marqueu totes les caselles per a associar els archius i si no vos ix en valenciÓ, en Language triar Valencian!
   
Mapa interactiu de les comarques Valencianes en tots els seus pobles, ben complet i interessant per a poder coneixer millor i estudiar la nostra geografia. El programa ha segut desenrollat per © Zaït Moreno Sánchez i cedit ad esta pagina.
   
eMule (versio 0.50a)
Programa per a compartir i descarregar-se tot lo que necessites i no trobes en cap lloc: les ultimes pelis, programes, discs sancers en conexio P2P (peer to peer) directe d'atres usuaris. Selecciona Valencian en l'instalador i despres en Preferencias Idioma -> ValenciÓ.
   
AbiWord (versio 2.4.6)
Processador de texts per a redactar els teus documents molt bo i en soport d'archius de MS Word .doc. Versio completa compilada per l'equip de "Software Valencià" que incorpora el Valencià de serie.
   
PDF Creator (versio 1.5.0)
Edita els teus documents en el teu programa favorit i despres convertix-los a PDF. Este programa instala una impressora virtual que transforma qualsevol ixida d'un programa en archiu .pdf.
Nota: tria Valencian en l'instalador per a configurar-lo directament en la nostra llengua.
   
Firefox (versio 56.0)
Navegador de pagines web. En moltes opcions i possibilitats, se li poden afegir noves funcions per mig d'extensions, com la traduccio al ValenciÓ
     
Thunderbird (versio 1.5)
Programa de correu electronic. Te permitix gestionar els teus contes de correu a l'igual que l'Outlook. Ademes el Thunderbird te la capacitat de corregir l'ortografia dels correus en un Corrector de ValenciÓ
    
Mozilla Sunbird (versio 0.5)
Esta aplicacio es un senzill Calendari-Agenda que te permet gestionar i anotar tot lo que vullgues per a que no se t'oblide en alarmes, ademes soporta l'estandart iCalendar per a l'intercanvi de senyes. En ell pots anotar natalicis, reunions, festes, aniversaris, examens...
    
SubRip (versio 1.6)
Programa per a extraure els subtituls dels DVD's en l'ajust de temps adequat, tambe permet convertir-los a imagens per a ser incorporats a SVCD, la traduccio l'has de ficar en el directori Lang a on has instalat el programa.
    
Inno Setup (versio 5.2.2)
Ferramenta que et permet fer instaladors per a les teues aplicacions d'una manera rapida i molt senzilla, conseguint uns resultats professionals que gens tenen que envejar a atres creadors d'instaladors comercials.
    
Client de mensageria instantanea que vos permet conversar en els vostres contactes per teclat, video o telefon i ara en ValenciÓ gracies al nostre companyo SSurfer.

NOTA: Heu de tindre instalat el WLM 8.1 previament i completament tancat, inclus del costat del rellonge (part inferior dreta del monitor) per a aplicar la traduccio. Esta versio funciona nomes en Windows XP.
    
Pegat per a poder jugar en la Seleccio Valenciana de futbol en el Pro Evolution Soccer 4 de la PS2 contra Brasil, Argentina, Anglaterra i atres en els nostres jugadors com Albelda, Palop, Farinˇs, Hector Font, Javi Moreno, Vicente...
    
MozillaHistoryView (versio 1.02)
Mozilla History View es una chicoteta utilitat que llig l'archiu historic de senyes (history.dat) del navegadors Firefox/Mozilla/Netscape, i mostra la llista de totes les webs visitades en els ultims dies. La segŘent informacio es mostrada de cada web visitada: URL, data de la primera visita, data de l'ultima visita, contador de visites, procedencia, titul, i nom del host.
Tambe pots exportar facilment les senyes de l'historial a archius text/HTML/Xml.
    
FileZilla (versio 3.0.10)
En esta ferramenta podras dur la gestio de la teua pagina web en el servidor, manejant els archius per a poder-los pujar, renomenar, borrar o descarregar. Un dels millors clients FTP per a Webmasters i completament debades.
Versio per a Linux
   
FreeRIP (versio 3.07)
Programa que et permet passar els teus CD's a qualsevol format d'audio com mp3, wav, wma, ogg o flac. Tambe et permet convertir entre formats i editar les etiquetes IDE3 de tots els formats per a indicar Titul, Artiste, Album i mes detalls de cada tema.
Inclou ademes l'opcio de crear llistes de reproduccio dels archius 'ripejats'.
   
BakadoPlayer (versio 1.1.0.3)
Reproductor de videos orientat als subtituls, permet vore els subtituls i el video en arees diferents i personalisar-los al teu gust, visualisar mes d'un subtitul a la volta en varios idiomes, i mostra una llista en tots els subtituls disponibles entre atres caracteristiques.
   
BonkEnc (versio 1.0.6)
'Ripejador' de CD's, codificador d'audio i conversor de varios formats. Pot produir archius MP3, MP4/M4A, Ogg Vorbis, AAC, Bonk i FLAC. El programa soporta la base de senyes online CDDB/freedb i CDText i escriu l'informacio de la canšo automaticament en les etiquetes de comentari ID3V2 o Vorbis.
   
Burn4Free (versio 4.1.0.0)
Burn4Free es una ferramenta de gravacio de CD's i DVD's compatible en mes de 3,000 gravadores de DVD's i CD's. Grava senyes i audio des de diferents tipos d'archiu (WAV, WMA, MP3, OGG, FLAC, WavPack, i CDA). Grava i guarda archius ISO, obri i guarda els teus proyectes en el disc, verica els seus continguts, imprimix compilacions, copia DVD's, i importa les teues compilacions d'audio des de llistes de reproduccio M3U i ASX. Les unitats soportades inclouen DVD de doble capa, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, i DVD-RAM (SCSI, IDE, EIDE, i USB 1.0 i 2.0).
   
Tkexe Kalender (versio 1.0.9.3)
Dissenya els teus propis calendaris. TKexe Kalender possibilita la creacio de foto calendaris imprimibles de qualsevol tamany, pots adaptar-los al teu gust afegint dates senyalades com festes locals, natalicis o qualsevol tipo d'event, en moltissimes opcions de personalisacio tant de fotos a incloure com de texts.
   
Wink (versio 2.0 build 1060)
Utilitat per a crear tutorials en format Flash gravant tota l'activitat que es produixca en l'Escritori o en una aplicacio en concret. Primer guarda fotogrames que pots editar afegint-li comentaris i editant l'image al teu gust, per a despres poder exportar-los a una pelicula Flash o un exe en reproductor integrat.
NOTA: per a tindre'l en ValenciÓ has de triar "Catalan" en "languages".
   
ProduKey (versio 1.25)
En esta utilitat pots visualisar facilment l'identificacio de producte i la clau de CD dels MS-Office, Windows i SQL Server que es troben instalats en el teu ordenador. Ademes, mediant les potents opcions de llinea de comandos del programa, tambe pots vore l'informacio de qualsevol atre sistema operatiu instalat en el mateix ordenador (i diferent al que estÓ actualment en eixecucio) o de qualsevol ordenador al que et pugues conectar remotament (per a lo qual es necessari tindre privilegis d'administrador.
    
BluetoothView (versio 1.02)
BluetoothView es una menuda utilitat que s'eixecuta en segon pla, i monitorisa l'activitat de dispositius Bluetooth del teu voltant. Per cada dispositiu Bluetooth detectat, mostra la segŘent informacio: nom del dispositiu, direccio Bluetooth, tipo major del dispositiu, tipo menor de dispositiu, primer moment de deteccio, ultim moment de deteccio, i mes.
BluetoothView tambe pot notificar-te quan un nou dispositiu de Bluetooth es detectat, mostrant un mensage en la teua barra de tasques o fent sonar un chicotet chiulit de so.
    
WebVideoCap (versio 1.17)
Utilitat per a capturar els archius flv (Flash Video) durant la descarrega del navegador web per a la seua visualisacio en el navegador.
Una volta que es descarrega el video per complet i es visualisa, l'archiu es gardat en el directori seleccionat per l'usuari previament, per a aixina poder reproduir-lo de nou off-line en qualsevol reproductor de video flash. Esta aplicacio pot capturar els archius de video dels llocs web mes populars tals com YouTube, Google Video, Yahoo Video, iFilm, Metacafe, Putfile i mes.
    
OpenWithView (versio 1.00)
OpenWithView es una utilitat que mostra la llista de totes les aplicacions disponibles en el menu de dialec 'Obrir en' de Windows, i et permet deshabilitar/habilitar facilment les aplicacions de la llista. Quna una aplicacio es deshabilitada, no sera mostrada en la seccio 'Atres programes' del menu de dialec 'Obrir en'.
Esta ferramenta pot ser util si la teua finestra 'Obrir en' mostra massa aplicacions, i vols eliminar les que no sols utilisar.
    
ShellExView (versio 1.19)
Esta ferramenta servix per a aumentar un poc la teua capacitat de controlar el teu Windows i en particular les extensions d'entorn instalades automaticament tant pel sistema operatiu com per atres aplicacions. Per eixemple, si instales WinZip en el teu equip, observaras que al fer clic en el boto dret del ratoli en un archiu Zip, apareix en el menu contextual un nou element que es creat mediant l'adicio d'una nova extensio d'entorn al teu sistema. Be, puix en ShellExView podras vore totes les extensions d'este tipo instalades en el teu PC, junt en un monto d'informacio al voltant d'elles, i lo que es mes important, podras desactivar-les i activar-les a plaer i inclus podras eliminar-les, lo qual es particularment util per a llevar del menu contextual alguns elements que a voltes permaneixen ahi inclus despres de desinstalar el programa corresponent.
    
yBook (versio 1.5.20)
Llector de ebooks debades que carrega els archius de text i mostra el seu contingut cara a cara com un llibre obert. (Soporta archius TXT, TEXT, HTML i RTF)
Pots redimensionar el llibre, ajustar els margens, canviar el color del text i paper i buscar paraules o frases. yBook registrarÓ automaticament cada archiu que obrigues i te permetra seleccionar qualsevol font instalada en el teu sistema. Pots fixar el tamany del text de 7 a 24 punts i com yBook reformateja automaticament el text per a ajustar la pagina no tindras problemes de desplašament. I com a una bonica opcio adicional, yBook mostrarÓ una coverta si la fiques en la mateixa ruta que el llibre.
   
FileMenu Tools (versio 7.1.3)
Ferramenta que permet personalisar el menu contextual que ix al fer clic en el boto dret del ratoli damunt de qualsevol archiu o carpeta de l'Explorador de Windows. Se poden afegir al menu comandos personalisats (que eixecuten un programa extern que obrirÓ els archius seleccionats) i atres comandos d'utilitats incorporats en el propi programa. Ademes se te tambe la possibilitat d'habilitar/deshabilitar els comandos que afigen atres aplicacions al menu contextual i se pot configurar el submenu "Enviar a...".
Per a aplicar la traduccio: una volta instalat el programa descarregueu la traducciˇ, descomprimiu, copieu els archius, Aneu a la carpeta C:\Archivos de programa\LopeSoft\FileMenu Tools\lang i apegueu la traducciˇ al ValenciÓ. I finalment obriu el FileMenuTools i trieu Opciones/Idioma i trieu Valencian
    
Nvu (versio 1.0)
Complet editor de pagines web, per a crear el teu lloc web, en gestor FTP per a pujar les actualisacions al servidor i soport integrat de fulles d'estil CSS.

Instalador i programa completament en ValenciÓ, ademes de portar incorporat un Corrector Ortografic de ValenciÓ per a corregir les teues webs abans de publicar-les.
   
eMule Xtreme (versio 0.48a Xtreme 6.1)
MODificacio de l'eMule que fa un millor maneig de les fonts a descarregar i una millor gestio del sistema de credits, fent que les decarregues vagen mes de pressa.

NOTA: per a ficar-lo en valenciÓ, descomprimir, eixecutar 'emule.exe', configurar, ┐nova versio? NO, Preferencias -> General -> Idioma -> Valencian, ┐Descarregar? Si, i Aplicar.
   
SimpleDivX (versio 1.40.25)
Conversor que soporta varis formats de video com MPEG4 i XVID i formats d'audio com MP3 i AC3 per a convertir els archius VOB dels teus DVDs.

NOTA: per a ficar-lo en valenciÓ, descomprimix l'archiu de traduccio en la carpeta "Languages" del programa, eixecuta'l, ves a "9.Setup" i en Languages tria Valencian.
    

Programes archivats

Microsoft Messenger (versio 7.0)
Ya pots descarregar-te la traduccio de la versio 7 del Messenger en Valencià!!!!!!! (en la versio 7.5 no funcionarà)
    
WinISO (versio 5.3)
Programa per a gravar i copiar CD's i imagens. Puncha en el boto dret sobre l'image i "Guardar destino como.." i guardes l'archiu en la carpeta a on estiga instalat el programa, (normalment C:\Archivos de programa\WinIso), i li dones Si a reemplaçar archiu. Vore captura del programa traduit
   
Navegador chicotet pero potent (usa el motor d'IE) i damunt lleva les finestres que s'obrin sense el nostre permis. Baixa't el programa Crazy Browser, i una vegada instalat, baixat l'archiu d'idioma Valencià de l'image i descomprimix-lo en C:\Archivos de programa\Crazy Browser\Languages o si no a on l'hages instalat pero en el directori Language. Programa traduit per Morigi XP
   
WinMX (versio 3.53)
Traduccio del WinMX 3.53 al Valencià. Programa per a descarregar-se musica (mp3) i videos i imagens que compartixen atres usuaris d'arreu del mon. Molt bo vos el recomane.
   
Un dels millors programes de dibuix vectorial que li permet un monto de llibertat en multiples opcions i que li pot afegir noves funcions sense fi (Xtras), forma part del conjunt Studio Macromedia MX, i es un bon programa per als professionals del disseny!
   
Programa per a vore tot tipo d'archius multimija com images, mp3, videos...
   
BSPlayer (versio 100.814)
Programa per a reproduir les teues pelicules d'avi, mpeg, divx... en l'ordenador en soport de subtituls i multiples opcions, un dels millors reproductors de pelis, per a tindreu-ho en Valencià: eixecuta bsplay.exe boto dret, options, language, Valencià.
   
Ya disposem tots de la versio en Valencià de l'ajuda del programa mes conegut de chat mIRC, en la seua web oficial!
    
WinRAR (versio 4.11)
Programa compressor, descompressor de tot tipo d'archius a l'igual que el 7zip, versio oficial completa en ValenciÓ.
Nota: per als que ho necessiteu, hi ha versio de WinRAR 64 bits.
   
ViPlay (versio 2.09)
Programa reproductor de tot tipo d'archius de video en un entorn grafic molt paregut al WinAmp, un dels millors, reproduix DVD, SVCD, asf, avi, divx, mpeg, xvid, ogg, i ademes mp3, wav, midi i wma. IMPRESCINDIBLE!
   
Metapad es un perfecte sustitut per al Bloc de notes, mes llauger, rapit, en mes opcions i se pot usar per a programar ya que soporta archius .java .cpp .c o .h, molt bo i damnut en Valencià! (Per J. V. Hurtado)
   
Programa per a per a eliminar els programes que ya no uses i desactivar els programes que s'inicien quan s'arranca l'ordenador. (Per J. V. Hurtado)
   
SubtitleWorkshop (versio 2.51)
SubtitleWorkshop 2.51 es un programa per a crear i traduir subtituls per a pelicules, molt complet i en moltes opcions, soporta tots els formats de subtituls, es la ferramenta indispensable per a crear, editar o convertir subtituls, senzill i potent.
   
Programa oDC (P2P) per a descarregar archius via FTP d'atres usuaris i compartir els teus.
   
Has de tindre previament instalat i registrat el programa "Alcohol 120%", este es un programa que maneja tot tipo d'images per a gravar en CDs o DVDs (ccd, cue, bin, iso...), en este programa podras gravar tot tipo d'images baixades d'Internet.
   
Easy Cleaner (versio 2.0)
Easy Cleaner 2.0 es un chicotet programa per a netejar el registre de Windows, tambe permitix borrar la carpeta "temp", archius temporals d'Internet, buscar archius duplicats al teu disc dur i aixina guanyar espai, contorlar els programes que arranquen a l'iniciar l'ordenador i moltes mes coses.
   
mp3DirectCut (versio 2.11)
Programeta per a editar directament mpeg udio (mp3) directament sense tindre que descomprimir i comprimir (a wav), pots eliminar parts, canviar el volum o copiar trossos, ajusta les teues gravacions de vinils o cassets i moltes mes coses..
  
Programa per a crear les teues propies fonts per a usar-les en els teus documents, molt bo per a dissenyadors i per a gent creativa.
   
SES Type (versio 1.40)
Programa per a deprendre a escriure a maquina en l'ordenador, en molts eixercicis i texts per a practicar, medix la velocitat de tecleig i els erros en estadistiques, molt bo.
   
Programa de Lavalys per a analisar el teu ordenador a fondo, placa base, bios, programes instalats, SO, xarcia, monitor... exaen exastiu en diagnostics i molt mes.
   
Zoom Player (versio 4.03)
Reproductor de tot tipo d'archius multimija, reproduix .avi, .mov, flash (swf), realmedia, ogg, mpeg, mp3, cd-Audio, wav... en una interfaç d'usuari molt senzilla d'usar, un molt bon programa.
   
BitComet (versio 0.57)
Client per a gestionar les descarregues dels archius bit Torrent, en moltes opcions i chat.
   
PopTray (versio 3.2)
utilitat que avisa de l'arribada de nou correu-e d'un o varios contes, de facil us i en totes les funcions necessaries per a este tipo de programes. (Per Zaït) (Arrancar-ho, Options, Defaults, Language: Valencian)
   
FlashGet (versio 1.65.)
Gestor de descarregues que te permet baixar archius grans en la seguritat d'acabar la descarrega sense tindre-la que començar de nou si se talla, pots pausar-la i reiniciar-la en diversos dies, recomanat per a conexions lentes.
   
Locate (versio 3.0)
Programa per a buscar archius en el teu ordenador, guarda el nom de tots els archius en una base de senyes, aixina podras fer una busca molt mes rapida dels teus archius.
 
Construccio de mapes 2D/3D de contorns (isollinies) en una base de senyes numerica, llig archius de GPS NMEA, DEM, GRD, BMP, JPG, PNG, 3DF i crea mapes a partir de senyes numeriques en colors, relleus i isollinies.
 
I per als Linuxeros tambe tenim un programa, es tracta d'un clon del MSN per a Linux es el AMSN. Mes informacio en la pagina oficial del proyecte: amsn.sourceforge.net/#es
   

llibre de visites - contacte - nota llegal